آيا با فوايد باور نكردني شيره انگور براي سلامتي آشنا هستيد

شيره انگور: فوايد، موارد استفاده، حقايق تغذيه اي و هشدارها

 

شيره انگور نوعي شيره انگور ملاير است كه با مخلوط كردن با ارده كنجد در صبحانه مصرف مي شود. علاوه بر اينكه در وعده صبحانه مصرف مي شود، براي فوايد ديگري نيز مصرف مي شود. فوايد شيره انگور براي كم خوني مفيد است، براي بارداري مفيد است و خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد.

 

شيره انگور چيست ؟

يكي از چيزهاي مهم در مورد آگاهي از سلامتي ما و دوران مدرنيته، كشف مجدد مواد عالي مانند دوشاب  است. شيره انگور يا دوشاب، غذايي باستاني است كه به دليل خواص مغذي و طعم دلپذيرش محبوبيت زيادي دارد. قبل از استفاده از شكر، شيره انگور ملاير در سراسر درياي مديترانه و به ويژه يونان بسيار رايج بود، نه تنها به عنوان يك شيرين كننده، بلكه به عنوان يك درمان ويژه براي بيماري ها شناخته شده بود.

 

طعم شيره انگور اصل شيرين با كمي ادويه و عطر آن تند، قوي و فوق العاده وسوسه انگيز است. اين محصول عالي از جوشاندن  انگور در حرارت كم به مدت طولاني به دست مي آيد. اين نسبتاً گران است زيرا فرآيند توليد طولاني است و محصول نهايي نسبت به حجم انگور ها بسيار كم خواهد شد. بافت آن كاملاً شبيه سركه بالزاميك قديمي است. اگر از طرفداران Ottolenghi هستيد، مطمئناً با شيره انگور ملاير انار آشنايي داريد و مي توانيد از شيره انگور استفاده كنيد.

اين محصول مايع چسبناك شيرين سرشار از انرژي، كلسيم و آهن است. خواص آن شامل آنتي اكسيدان ها، ويتامين هاي A، C و B و مواد معدني مانند پتاسيم، آهن، كلسيم و منيزيم است. بدن ما قندهاي طبيعي موجود درشيره انگور ملاير را نيز به راحتي متابوليزه مي كند.

بدون ترديد قيمت شيره انگور اصل يا همان شيره انگور ملاير به نسبت انواع كيفيت هاي موجود در بازار متفاوت است. به طور كلي شيره انگور اصل فقط به محصولي كه به صورت محلي و غير صنعتي توليد شده باشد، مي گويند.

 

شيره انگور ملاير در انواع دسر ها و ميان وعده ها

 

جفت هاي درخشان اين شيرين كننده فوق العاده سالم شامل فرني / گرانولا، ارده كنجدي، سالادهاي تازه، سبزيجات پخته شده، سالاد ميوه، بستني، پخت، لعاب، گوشت و خورش لوبيا است. آشپزهاي خانگي از آن در سس هاي گوجه فرنگي معطر استفاده مي كنند. آن را با ادويه هاي گرم مانند دارچين، ميخك و جوز هندي و حتي با شكلات تلخ تركيب كنيد. اغلب در غذاهاي يوناني در غذاهاي خوش طعم استفاده مي شود - طعم لذيذ آن براي تقويت سس هايي كه گوشت بره و خوك و همچنين ماهي را همراهي مي كنند استفاده مي شود.

 

رايج ترين استفاده از اين شربت شيره انگور براي تهيه انواع شيريني مانند موستالوريا (پودينگ انگور) و موستوكولورا (كلوچه هاي انگور) در ماه هاي پاييز است. دايان كوچيلاس (يك نويسنده شگفت‌انگيز كتاب آشپزي يوناني) در اين پست وبلاگ به ما توصيه مي‌كند كه «اگر دستور اصلي يك فنجان شكر و يك فنجان شير، آب يا آبميوه است، به جاي شكر از بهترين شيره انگور ملاير استفاده كنيد.

 

شيره انگور چه مزايايي دارد؟

 

فوايد شيره انگور كه براي بسياري از بيماري ها مفيد است:

 

  • از استخوان ها محافظت مي كند: به دليل اينكه منبع خوبي از كلسيم است، ساختار استخوان را تقويت مي كند. همچنين به داشتن دندان هاي سالم كمك مي كند. توانايي عضلات براي انقباض را افزايش مي دهد. در برابر بيماري هاي استخواني به ويژه در زنان در دوران يائسگي محافظت مي كند.
  • براي سلامت جنسي مفيد است: به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. ميل جنسي را افزايش مي دهد و در نتيجه از سلامت جنسي محافظت مي كند.
  • مفيد براي يبوست: تسكين دستگاه گوارش از جمله فوايد شيره انگور است. معده و روده را آرام مي كند
  • براي خون مفيد است: به لطف آهن از كم خوني جلوگيري مي كند. به تامين يك سوم نياز روزانه بدن به آهن كمك مي كند. همچنين باعث افزايش خون در بدن مي شود.

 

مصرف شيره انگور اصل در دوران بارداري

 

به دليل داشتن مواد معدني فراوان، فوايدي را در دوران بارداري و شيردهي به همراه دارد. آرام اعصاب و دوري از استرش و تشويش ناشي از مسمويت هاي غذايي كه ويار برا مادران به همراه مي آورد، با خوردن شيره انگور ملاير و حذف غذاهاي صنعتي در دوران بارداري ، مادران را از شر فشارهاي جسمي و رواني رها مي سازد.

 

 

براي دردهاي قاعدگي مفيد است

 

 در برخي موارد، درد قاعدگي به دليل كمبود آهن رخ مي دهد. شيره انگور با آهن در محتويات درد. علاوه بر اين، مواد معدني مانند كلسيم و منيزيم موجود در خون از لخته شدن خون جلوگيري مي كند. به اين ترتيب مي توان دردهاي قاعدگي را تسكين داد. همچنين از ماهيچه هاي رحم محافظت مي كند.

 

  • باعث رشد سالم سلول ها مي شود: به هر نحوي كه شده ترميم سريع و آسان بافت پوست را فراهم مي كند.
  • افزايش تشكيل گلبول هاي قرمز خون: سيستم ايمني را تقويت مي كند.

 

 

ساير فوايد مصرف شيره انگور اصل

 

  • باعث رشد مي شود: به ويژه براي كودكان در سنين رشد و تكامل مفيد است. به لطف مواد معدني و ويتامين ها باعث رشد سالم مي شود.
  • از سيستم عصبي محافظت مي كند: به لطف محتواي منيزيم، حجم كلسيم را در اعصاب و عروق خوني متعادل مي كند و اعصاب را آرام مي كند.
  • مفيد براي سردرد و خستگي: حاوي ويتامين ها و مواد معدني، خستگي. سردرد را تسكين مي دهد.

 

تاثيرات ويژه شيره انگور در بدن

 

 براي باز شدن  رگ ها مفيد است و هر نوع گرفتگي را بهبود مي بخشد. همچنين اين ماده جادويي خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد.دوشاب اشتها را باز مي كند و غذاي شما را با طعم عالي خود در جايگاه نوشيدني سر سفره لذت بخش تر خواهد كرد.

 

فوايد شيره انگور براي پوست چيست؟

 

  • از پوست در برابر اثرات مضر آفتاب محافظت مي كند.

 

  • از پيري زودرس جلوگيري مي كند. ظاهر جوان تري را فراهم مي كند.

 

  • براي پوست در برابر اثرات منفي الكل و سيگار مفيد است.

 

چگونه بايد شيره انگور مصرف كرد؟

 

  • شيره انگور را مي توان به روش هاي مختلف مصرف كرد.

 

  • اگر براي كم خوني استفاده شود، مي توان هر روز صبح يك يا دو قاشق غذاخوري معده خالي مصرف كرد. اين باعث افزايش توليد آهن مي شود. از كم خوني جلوگيري مي كند.

 

  • در زندگي روزمره مي توان با مخلوط كردن با ارده كنجد در صبحانه مصرف كرد.

 

آيا شيره انگور لاغر كننده است؟

 

  • شيره انگور ملاير معمولاً نوعي شربت است كه از ميوه انگور به دست مي آيد.
  • منبع خوبي از كربوهيدرات و كلسيم است.
  • مي توان آن را به روش هاي مختلف مصرف كرد.
  • اگر تا حدي با دقت مصرف شود، مهم نيست.
  • اما اگر شيره انگور ملاير به مقدار ناخودآگاه مصرف شود وزن كم كنيد.
  • اين مي تواند باعث افزايش وزن شود، به خصوص زماني كه همراه با نان فراوان مخلوط با ارده كنجد براي صبحانه مصرف شود.

 

به عبارت ديگر، شيره انگور ملاير با چه غذاهايي مصرف مي شود، تا حدي بسيار مهم است.

برخي از افراد با اضافه كردن به ليست رژيم غذايي خود از آن استفاده مي كنند. آنها به جاي مصرف قند، شيره انگور ملاير را براي تامين كلسيم و كربوهيدرات بدن مصرف مي كنند.

در اين صورت هم مصرف قند كاهش مي يابد و هم كلسيم در اختيار بدن قرار مي گيرد.

 

مضرات شيره انگور چيست؟

 

عوارض جانبي مانند سوء هاضمه، نفخ يا اسهال در صورت مصرف زياد ديده مي شود. اما نگارنده اين مقاله تا كنون نديده يا نشنيده است كه كسي با مصرف شيره انگور دچار عاره اي شود. به نظر ما نسبت دادن بيماري ها در عصر مدرن به مصرف غذاهاي ارگانيك، از جمله ايده هايي تاريكي است كه با پذيرش جمعي جوامع بشري به حقيقت مي پيوندد! ناخودآگاه جمعي بشر با هر اطلاعاتي كه تغذيه شود، به شرط پذيرش توده مردم مي تواند بر آن ها حكمراني كند.

اگر جز افرادي هستيد كه باور دارند مصرف حبوبات باعث ايجاد اختلالات گوارشي مي شود، يا اينكه پذيرفته ايد كه عسل طبيعي حساسيت زا است و يا معده خود را از خوردن ميوه هاي خام به دستور پزشكان كور دل محروم گذاشته ايد، بايد به شما بگوييم كه راهي ساده و در عين حال سخت براي تغيير اين الگوي جمعي پيش روي داريد!

كافيست كه يك دروه چند روزه يا نهايتا چند ماهه را به سم زدايي و برون ريزي هاي فيزيكي حاصل از انباشست سموم كشنده شيميايي اختصاص دهيد و تحت هر شرايطي و هر نوع دردي به خوردن غذاهاي طبيعي ادامه دهيد و حتي نوك سوزن از هيچ ماده غذايي كارخانه اي تغذيه نكنيد. پس از آن به زندگي سالم سلامي دوباره به تندرست اجدادمان در زمين خواهيد كرد.

 

خريد شيره انگور

 

اگر با دانستن تمام فوايد شيره انگور خانگي تصميم به خريد شيره انگور گرفته ايد، ما به شما يك پيشنهاد ويژه خواهيم داد! آن هم خريد شيره انگور عسلي ملاير از فروشگاهي است كه لينك آن در اين قسمت قرار داده شد. با اطمينان بهترين شيره انگور ايران را از اين فروشگاه تهيه نماييد.

مشخصات درخت فندق

مشخصات درخت فندق

طبق بررسي ها و تحقيقاتي كه كارشناسان و مهندسان مجموعه alpha nahal انجام داده اند: فندق درختچه اي است با ارتفاع 1/5 متر كه معمولا بلند نمي شود ولي در مواردي كه شرايط آب و هوايي مساعد و خاك بسيار حاصل خيز باشد به ارتفاع 6 تا 7 متر (گاهي بيشتر) در مي آيد و به سهولت جنگلي انبوه به وجود مي آورد. بومي اروپا و آسياي صغير است كه كشت آن از زمان هاي بسيار قديم در ايران متداول بوده و به صورت خودرو در جنگل هاي ارسباران، تالش، زنجان ديده مي شود. درخت فندق پهن و نوك تيز با دو رديف دندانه، به رنگ سبز يا دم برگي بطول تقريباً يك سانتي‌متر مي باشد.

 فندق داراي دو نوع گل نر و ماده است كه به صورت سنبله آويخته در پاييز ظاهر مي شود. نوع نر اين گل‌ها داراي ? تا ? پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله هاي آويخته در پاييز ظاهر مي‌شود. هر گل آذين گل‌هاي ماده فندق 10 عدد گل كوچك دارد اما در هر خوشه 3-2 عدد ميوه تشكيل مي‌شود. گل‌هاي فندق 3 تا 4 سال پس از كاشت ظاهر مي‌شوند. اما باردهي از 5 الي 6 سالگي آغاز مي‌گردد و به مدت 20 – 10 سال درختان فندق باروري اقتصادي دارند.

ميوه آن كه فندق ناميده مي‌شود، در حالت تازه از پوشش سبز رنگي پوشيده شده است ولي تدريجاً پس از خشك شدن از آن جدا مي‌شود. گرچه چوب فندق به سرماي زياد مقاوم است اما به جوانه‌هاي گل فندق در 10- درجه سانتيگراد آسيب جدي وارد مي‌شود و موجب كاهش محصول مي‌گردد.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

ارقام مختلف فندق

ارقام مختلف فندق را از جهات زير دسته بندي مي كنند :

1- اندازه ميوه

2- ميوه بستن زودهنگام يا “زود ميوه

3- ميوه بستن ديرهنگام يا “دير ميوه

4- گرده دهنده ها

فندق بومي اروپا و آسياي صغير و قفقاز است كه درختچه اي به ارتفاع ??? متر كه در اماكن مساعد به ارتفاع ? تا ? متر (گاهي بيشتر) درمي مي آيد و به سهولت جنگلي انبوه بوجود مي آورد. برگهائي پهن و نوك تيز با دو رديف دندانه، به رنگ سبز و گلهائي بر دو نوع نر و ماده دارد. نوع نر اين گلها داراي ? تا ? پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله هاي آويخته در پائيز ظاهر مي شود.

اصول كاشت و پرورش درخت فندق

فندق درختچه اي به ارتفاع ??? متر كه در اماكن مساعد به ارتفاع ? تا ? متر (گاهي بيشتر) درمي مي آيد و به سهولت جنگلي انبوه بوجود مي آورد. برگهائي پهن و نوك تيز با دو رديف دندانه، به رنگ سبز و گلهائي بر دو نوع نر و ماده دارد. نوع نر اين گلها داراي ? تا ? پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله هاي آويخته در پائيز ظاهر مي شود. ميوه آن كه فندق ناميده مي شود، در حالت تازه از پوشش سبز رنگي پوشيده شده است.ولي تدريجاً پس از خشك شدن از آن جدا مي شود. گونه C.avellana به عنوان فندق اروپائي شناخته شده و بصورت تجاري كاشته مي شود. در اثر دو رگه گيري اين گونه با ساير گونه هاي موجود در اين جنس تنوع زيادي در ارقام فندق ايجاد شده است.

فندق بومي اروپا و آسياي صغير و قفقاز است . پرورش درخت فندق از زمانهاي قديم معمول بوده و كشت آن در اروپا از قرن جهاردهم ميلادي رو به توسعه گذاشت و بتدريج در ممالك اطراف حوزه درياي مديترانه متداول گرديد . پرورش باغي اين درخت در ايتاليا با كشت ? واريته در سال ???? شروع شده همچنين واريته هاي زيادي در سال ???? در انگلستان شناخته شد . فندق رقم كنتيش كاب كه بنام دوچيلي هم معروف است از يك گياهچه فندق كه در سال ???? كاشته شد بدست آمده و هنوز هم كشت ميشود.

فندق به دليل داشتن ريشه هاي افشان و فرم رشد درختچه اي و با پاجوش دهي فراوان مي توان در جلوگيري از فرسايش خاك و تثبيت آن بسيار موثر واقع شود. فندق از گياهان كم توقع و مقاوم به عوامل نامساعد محيطي ميباشد. ميزان توليد فعلي فندق در جهان ?? %‌ كمتر از نياز بازارهاي جهاني است. بنابراين توليد اين محصول از نظر اقتصادي داراي اهميت ويژه اي است . همچنين فندق به دليل داشتن قابليت نگهداري طولاني و حمل و نقل آسان مي تواند درآمد قابل ملاحظه اي را برا ي كشاورزان تأمين نمايد . كشت فندق در اراضي شيب دار مي تواند علاوه بر تثبيت خاك ،‌باعث تبديل اراضي ديم كم بازده به باغهاي اقتصادي مي گردد . در ايجاد اشتغال مولد بسيار موثر مي باشد.

نكات لازم براي كاشت درخت فندق:

تنها نكاتي كه در زمان كاشت فندق بايد به آن بايد اهميت دهيد اين است كه درخت فندق پر ريشه است و در عين كم ارتفاع بودن بايد فاصله مناسب را براي رشد ريشه‌ها در اختيار درختچه قرارداد. به همين دليل فاصله مناسب براي هر درخت با درخت ديگر 4.5 تا 6 متر است. بهتر است درختان به‌صورت خطي كاشته شود؛ چراكه در زمان گرده‌افشاني مي‌توانيد ميوه‌هاي بيشتري را بارور كنيد.

نكته مهم بعد كه در زمان كاشت نهال فندق بهتر است به آن اهميت دهيد زمان كاشت است. براي كاشت درختچه حتماً درزماني كه نهال يا پاجوش در خواب زمستاني است اقدام به ‌قرارگيري در خاك كنيد.

زمان كاشت درخت فندق

پس از پايان سرماي زمستان و اوايل بهار بهترين زمان براي كاشت نهال مي باشد. قبل از كاشت، ريشه نهال ها در محلول آب، خاك و كود حيواني قرار داده ميشود، اين كار در ميزان گيرايي نهال هاي جوان بسيار مؤثر است و پس از آن نهال هاي تيمار شده به نحوي در چاله قرار داده مي شوند كه طوقه نهال ها در بالاتر از سطح خاك قرار گيرد.

تهيه چاله براي كاشت درخت فندق

گودال ها بايستي قبلا آماده شده باشند. زمان گود برداري با زمان درختكاري در ارتباط است، بدين معنا كه اگر موقع كاشت نهال اواخر پاييز است، چاله ها بايستي در تابستان و اگر موقع كاشت نهال در زمستان است، چاله ها بايستي در پاييز حفر شده باشند.

ابعاد گودال بستگي به نوع خاك و اندازه ريشه دارد. ابعاد گودال بايستي به نحوي باشد كه ريشه.ها در موقع كاشت با ديواره تماس پيدا نكنند. در خاك هاي مرغوب گودال مي بايستي فضايي بين 30 الي 60 سانتي متر .از نوك ريشه ها تا انتهاي گودال داشته باشد و اين فضا براي خاك.هاي نامرغوب مي بايستي بيشتر مد.نظر قرار گيرد. معمولا قطر چاله ها بين 30 الي 70سانتي متر.خواهد شد. در صورتي كه از مته پشت تراكتور استفاده.شود، قطر چاله حدود 40 سانتي متر خواهد بود.

تنظيم فاصله بين درختان يكي از شرايط كاشت درخت فندق

به طور كلي فواصل كاشت فندق در زمين هاي دشت 5×4 متر و به صورت سيستم مستطيلي است. اين فاصله در مناطق كوهستاني به 4×4 متر بر روي خطوط تراز تغيير مي.يابد تا جلوي فرسايش خاك گرفته شود.

شرايط و نحوه مراقبت از درخت فندق:

زميني كه قصد داريد در آن درختان فندق بكاريد بايد زهكشي بهتري داشته باشيد. به خاطر داشته باشيد نيازي نيست كه خاك آن منطقه خيلي غني باشد؛ چراكه درصورتي‌كه خاك مواد معدني و مغذي زيادي داشته باشد برگ‌هاي درخت بيش‌ازاندازه رشد مي‌كند.

درخت فندق هر دو مدل گل از لحاظ جنسيتي يعني هم ماده و هم نر را دارد. اين موضوع بدان معنا نيست كه درخت مي‌تواند خود بارور باشد. باروري درخت به‌واسطه گرده‌افشاني است، پس بهتر است درختان فندق را به صورتي گروهي و خطي بكاريد. خطي كاشتن فندق كمك مي‌كند در زمان گرده‌افشاني ميزان بيشتري گرده‌هاي فندق به دام افتد.

نكته‌ ديگري كه در زمان كاشت درخت فندق بايد به آن توجه كنيد زمان گرده‌ افشاني گل‌ها است. درصورتي‌كه از نهال فندق با گونه‌هاي مختلف استفاده مي‌كنيد نمي‌توانيد براي به دام افتادن گرده‌ها زياد اميدوار باشيد. گرده‌ افشاني هر گونه با گونه ديگر در زمان متفاوتي صورت مي‌ گيرد، پس اگر مي‌خواهيد كه درختتان محصول خوبي بدهد تلاش كنيد كه گونه‌ها را مشابه انتخاب كنيد.

رطوبت مناسب فندق

وجود رطوبت كافي يكي ديگر از عواملي است كه براي كشت فندق ضروري است . ميزان رطوبت بين?? تا ?? %‌ براي كشت و پرورش فندق مناسب مي باشد . در صورتي كه ميزان بارندگي ساليانه حداقل ??? ميلي ليتر با پراكنش مناسب در فصول گرم باشد مي توان به كشت ديم فندق اقدام نمود. در غير اين صورت برا ي توليد تجاري آبياري تكميلي درختان در ماههاي خرداد ،‌تير و مرداد الزامي مي باشد.

مالچ پاشي

جهت حفظ رطوبت خاك از موادي مانند كاه و كلش، بقاياي گياهي، مالچ نفتي و غيره استفاده ميشود. مالچ  مانع رشد علف هاي هرز در اطراف نهال شده و در برابر تغيير دماي شديد خاك و از دست دادن آب  نهال را محافظت مي كند .

مراقبت و آبياري درخت فندق:

فندق درخت مقاومي است به همين علت مي‌ تواند در انواع خاك‌ها (به‌جز باتلاقي) رشد فوق العاده اي داشته باشد. همين مقاومت در مورد مصرف آب نيز وجود دارد. درختان بالغ فندق در برابر خشكي مقاوم هستند، اما براي رشد درختچه‌هاي جوان بايد شرايط رطوبتي ثابتي براي درخت فراهم آوريد. اين شرايط به صورتي است كه هرگز نبايد اجازه دهيد خاك اطراف درختچه كاملاً خشك شود.

در صورتي‌ كه قصد داريد نهال فندق را در آب‌ و هواي خشك بكاريد، بايد مراقبت بيشتري را براي رشد درخت انجام دهيد. در زمان فصل رشد و زماني كه درخت فندق به خواب نرفته بايد به‌صورت مداوم رطوبت مناسب و نرمالي را براي آن فراهم كنيد.

مديريت آفات و بيماري‌هاي پس از كاشت درخت فندق:

درخت فندق در گروه درختان مقاوم قرار دارد به همين علت رشد آن آسان است. در عين رشد خوب درخت به حيوانات، آفات و بيماري‌هايي كه درخت با آن‌ها مواجه مي‌شود بايد توجه كرد. در ادامه به مواردي كه سلامت درختان شما را تهديد مي‌كند اشاره‌كرده‌ايم.

گياهخواران كوچك و بزرگ نهال فندق: درصورتي‌ كه باغ يا باغچه شما حفاظ و ديوار مناسبي به‌ عنوان حريم نداشته باشد، گياهخواران بزرگ مثل گوزن‌ها و در برخي موارد گله‌هاي گوسفند و بز به باغ شما خواهند آمد. گوزن‌ ها و گوسفندان عاشق برگ‌ هاي جوان و تازه درخت فندق هستند. اگر پاي كله بزها به باغتان باز شود بايد قيد درختانتان را بزنيد چون بزها آش را با جايش مي‌خورند. پس حتماً براي باغتان حفاظ و حريم تهيه كنيد.

گياهخواران كوچك مثل سنجاب‌ ها و پرندگاني مثل كلاغ نيز به محصولات باغ شما چشم طمع دارند. به همين علت بهتر است فندق‌ها را در زمان رسيدن سريع برداشت كنيد.

حشرات و آفت‌ها مهم باغ فندق:

حشرات و آفاتي هستند كه به‌ صورت اختصاصي به درخت فندق حمله مي‌كنند. در ادامه به معرفي اين حشرات پرداخته‌ايم.

كرم فيلبرت يا پروانه بلوط: در زمان كاشت درخت فندق حتماً بايد حواستان به اين پروانه‌ها باشد. اين پروانه‌ها با باله‌هايي به رنگ قهوه‌اي و خط‌هايي به همان رنگ اما كم‌رنگ‌تر مهمانان ناخوانده درخت فندق هستند. لارو اين پروانه‌ها در زمستان در خاك‌پاي درخت قرار مي‌گيرد. اين لاروها در فصل بهار به‌صورت شب‌ پره‌ هايي از خاك بيرون مي‌آيند. بعدازآن اين شب‌پره‌ها روي پوست درخت فندق تخم‌ گذاري مي‌كنند. حمله اصلي اين لاروها زماني است كه تخم‌هاي جوان بيرون مي‌آيند و وارد مغز فندق مي‌شوند و از آن تغذيه مي‌كنند.

اگر مي‌ خواهيد به‌ صورت طبيعي اين مهمانان ناخوانده را فراري دهيد، بهتر است گياهاني مثل گل مرواريد، گل هميشه‌بهار و شويد بكاريد. اين گل‌ها حشرات شكارچي مفيد مثل زنبورهاي شكارچي لارو را به باغ شما مي‌كشاند. اين زنبورها با خوشحالي مسئول آفت زدايي از باغ مي‌شوند.

شپشك ها: اين سوسك‌ هاي پوزه‌ دراز در فصل بهار به برگ درختان فندق حمله كرده و آن‌ها را مورد حمله قرار مي دهند. علاوه بر آسيب به برگ‌ها به ساقه‌هاي جوان و پوست درخت نيز آسيب مي‌رسانند. ضرر ديگري كه اين شپش ها وارد مي‌كنند اين است كه در اوايل تابستان درون فندق‌ها تخم‌گذاري مي‌كنند و لارو اين حشرات به ميوه تازه حمله كرده و آن را مي‌خورد.

مشكلي كه وجود دارد اين است كه فندق‌هايي كه موردحمله اين حشرات قرارگرفته‌اند. نمي‌ريزند و شما در زمان برداشت اين فندق‌ها را به همراه فندق‌هاي سالم برداشت مي‌كنيد

يكي از راه‌هاي طبيعي دفع شپشك اين است كه قبل از گل‌دهي درخت با فشار آب شپشك‌ها را از روي آن بريزيد. درصورتي‌كه شپشك‌ها روي خاك بيفتند ديگر نمي‌توانند به درخت حمله كنند. حتي مي‌توانيد بعد از باران درخت را بتكانيد تا اين حشرات از درخت جداشده و بيفتند. بهتر است روي خاك ماده شپشك‌كش بريزيد تا در صورت افتادن آن‌ها روي خاك از حمله مجدد آن‌ها به درخت مطمئن باشيد.

بيماري‌ هاي درختان فندق چه نام دارد؟

اگر قصد كاشت درخت فندق را داريد، بايد حتماً بيماري‌هاي درخت را بشناسيد. در ادامه به معرفي بيماري‌ها پرداخته‌ايم.

قارچ ريشه درخت فندق: (Armillaria) قارچي است كه ريشه درخت فندق را مي‌ پوساند. زماني كه ريشه درخت به اين قارچ آلوده شود برگ‌هاي آن تغيير رنگ داده و يكي پس از ديگري مي‌افتند. بعد از ريزش برگ‌ ها شاخه‌ ها مي‌ ريزند. در برخي موارد در بن گياه قارچ‌هاي زردرنگ ظاهر مي‌شود. اگر درخت شما به اين قارچ آلوده شد، براي جلوگيري از آلودگي ديگر درختان بايد درخت را از خاك درآورده و درجايي بسيار دورتر دفن كنيد.

بيماري باكتريايي درختان فندق: درصورتي‌ كه درخت به بيماري باكتريايي مبتلا شود، شاخه‌ هاي جوان و جوانه‌ها آسيب مي‌بينند. درصورتي‌كه به‌موقع متوجه اين بيماري در درخت نشويد، جوانه‌ها مي‌ميرند و كل شاخه درگير مي‌شود. خوشبختانه در اين بيماري نيازي به حذف كلي درخت نيست. تنها شاخه بيمار را قطع كنيد و آن را دور از باغ و درخت فندق دفن كنيد.

https://alphanahal.ir/hazelnut-seedling/

بهترين قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي بزرگ

بهترين قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي بزرگ

بهترين خريد آسياب قهوه صنعتي و قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بزرگ ايراني با ضمانت و خدمات پس از فروش در سراسر كشور

 

بهترين قيمت آسياب قهوه صنعتي بزرگ چقدر است؟ ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه صنعتي چيست؟ چرا بايد آسياب قهوه صنعتي ايراني بخريم؟ قيمت آسياب قهوه صنعتي چقدر است؟ كدام از آسياب هاي قهوه ايراني مي توانند بهترين نتيجه را داشته باشند؟ همه اين سوالات را ما در اين پست، بررسي و تحقيق كرده ايم تا شما بتوانيد خريد آسوده و مقرون به صرفه اي داشته باشيد.

ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه صنعتي

همانطور كه مي دانيد قهوه تازه مزه، عطر و بوي بي نظيزس دارد از اين رو براي كافه، كافي شاپ، غذاخوري، رستوران يا حتي منزل بسته به حجم كار و استفاده، لازم است آسياب قهوه صنعتي يا خانگي داشته باشيد. اما مهم ترين نكته براي خريد آسياب قهوه صنعتي - نيمه صنعتي داشتن ويژگي هاي خوب و عالي است كه شما را در آينده از تعويض و يا تعمير قطعات دستگاه بي نياز مي كند. مهم ترين ويژگي هاي يك آسياب قهوه صنعتي - نيمه صنعتي و يا خانگي عبارتند از:

  • داشتن قدرت موتوري بالا به منظور آسياب قهوه ( اين قدرت موتور بهتر است متناسب با ميزان آسياب شما تعبيه شده باشد قطعاً براي آسياب قهوه صنعتي، قدرت موتور بايد بسيار خوب و متمايز از آسياب هاي ديگر باشد.)
  • داشتن درجه بندي متنوع به منظور آسياب انواع قهوه اين موضوع بخصوص در مورد آسياب صنعتي قهوه و آسياب نيمه صنعتي قهوه حائز اهميت است. زيرا بايد شما بتوانيد انواع مدل هاي قهوه را در رستوران با كافه ارائه دهيد و هر كدام نيازمند آسياب مخصوص به خود هستند. از اين رو بايد دستگاه قابليت هر نوع آسيابي را با درجه ريز و درشت داشته باشد.
  • قابليت آسياب قهوه ترك داشته را داشته باشد. بيشتر آسياب هاي خانگي و حتي صنعتي قادر به آسياب قهوه ترك نيستند زيرا آسياب قهوه ترك بسيار ريز( پودر نرم) است و هر دستگاهي چنين امكاناتي را ندارد. از اين رو لازم است اين مساله را در همان ابتدا مورد بررسي قرار دهيد.
  • داراي فن خنك كنندگي به منظور خنك نگه داشتن موتور و دستگاه! اين مساله شايد در نگاه اول چندان مهم نباشد اما پاي عمل كه مي رسد بسيار مهم است زيرا دستگاه به صورت ناخودگاه با فشار و كاركرد پشت سر هم گرم مي شود و اين گرما مي تواند بر روي آسياب قهوه تاثير بگذارد به همين دليل آساب قهوه شما برشته و سوخته خواهد شد. اما با داشتن فن خنك كنندگي اين مساله پيش نمي آيد و شما مي توانيد در آسياب هاي طولاني و پشت سر هم  قهوه خرد شده را با كيفيت بالا داشته باشيد. اين موضوع بخصوص براي آسياب هاي قهوه صنعتي و نيمه صنعتي حياتي است.
  • پرتي قهوه در آسياب هاي صنعتي زياد است. همانطور كه مي دانيد قهوه يك محصول وارداتي و گران مي باشد از اين رو بايد در زمان آسياب، كمترين پرتي وجود داشته باشد در غير اين صورت مقرون به صرفه نيست! اكثر دستگاه هاي آسياب قهوه حدود 200 تا 300 گرم پرتي را بين هر آسياب تا آسياب بعدي دارند و اين مقدار پرتي قابل توجه است بخصوص زماني كه تعداد دفعات آسياب قهوه زياد باشد. سوال اينجاست آيا آسيابي وجود دارد كه پرتي آن كمتر از اين ميزان و يا صفر باشد؟ در جواب بايد گفت: بله! برخي از برندهاي ايراني با تكنولوژي روز توانسته اند اين مشكل را به حداقل برسانند و صرفه جويي اقتصادي ايجاد كنند مانند آسياب قهوه صنعتي يوكار كه توانسته در نمونه صنعتي و نيمه صنعتي خود اين مشكل را به صفر برساند.
  • داشتن مخزن بزرگ و قابل شستشو هم يكي ديگر از ويژگي هاي خوب و مهم آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي است. در آسياب هاي بزرگ قهوه لازم است مقدار زيادي از دانه هاي قهوه آسياب شوند به همين دليل اگر مخزن ظرفيت بيشتري داشته باشد سهولت و سرعت كار بيشتر است.  علاوه بر اين بايد بعد از هر مرتبه آسياب ذرات باقي مانده از آسياب هاي قبلي بايد ازمخزن به خوبي پاك شوند زيرا مي توانند در طعم و مزه آسياب هاي جديد تاثير بگذارند. به همين دليل براي خريد آسياب صنعتي قهوه  بهتر است مخزن بزرگ  و قابل جدا شدن به منظور شستشو و نظافت تهيه شود.
  • يكي از مهم ترين قطعات آسياب تيغه هاي آن محسوب مي شود. تيغه بايد بتواند اسياب يكدست و خوبي را ارائه كند.  اغلب تيغه هاي فولادي و استيل از نظر مقاومت خوب هستند؛ اما بايد در نظر داشته باشيد نحوه قرار گيري تيغه ها است كه مي تواند خروجي را تعيين كند. حتماً در هنگام خريد به هر دو مساله مقاومت تيغه و عملكرد آن توجه داشته باشيد.
  • زيبايي ظاهري و كيفيت جنس بدنه هم يكي ديگر ازفاكتورهاي خوب بودن آسياب قهوه است كه بايد مورد بررسي قرار گيرد. در نظر داشته باشيد با گذشت زمان لكه هاي كثيفي و باقي ماندن ذرات قهوه بر روي بدنه اجتناب ناپذير هستند. اگر جنس بدنه مرغوب و خوب باشد اين مساله به راحتي قابل حل است در غير اين صورت ظاهر دستگاه بسيار زشت و نامطلوب خواهد شد. اين مساله براي كافي شاپ ها و قهوه فروشي ها كه دستگاه آسياب به عنوان دكوراتيو فضاي كار آنها، نيز مورد استفاده قرارميگيرد ضرورت بيشتري دارد. بهتر است جنس بدنه فلزي و با پوشش رنك النرواستاتيك مقاوم باشد.
  •  گارانتي و خدمات پس از فروش هم يكي از موارد مهمي است كه متاسفانه در زمان خريد كمتر به آن توجه مي شود. اكثر افراد براي خريد آسياب قهوه اين گزينه مهم را در نظر نمي گيرند و در آينده اي نه چندان دور بايد هزينه هاي گزافي بابت اين ناآگاهي بپردازند. زيرا بيشتر برندهاي خارجي آسياب قهوه، فاقد گارانتي و خدمات پس از فروش هستند از اين رو شما در صورت خرابي يا نياز به تعمير قطعه بايد هزينه هاي زيادي بپردازيد. همچنين در برخي از موارد به خاطر موضوع تحريم قطعات آن دستگاه در داخل كشور موجود نيست و يا در صورت وجود هزينه هاي نجومي دارد. از اين رو توصيه ما قبل از خريد، توجه به داشتن خدمات پس از فروش و گارانتي است.

 

 

 

 

قيمت آسياب قهوه صنعتي 

قيمت آسياب قهوه صنعتي و يا نيمه صنعتي بسته به عملكرد، كارايي، امكانات آن متفاوت است. البته همين جا بايد يادآوري كنم برخي از آسياب ها متاسفانه با داشتن امكانات كم و كارايي ضعيف قيمت بالايي دارند. البته درنظر داشته باشيد لزوماً هر آسياب قهوه ارزان قيمت، حرفه اي و مناسب نيست و برعكس! شما بايد با توجه به نكات ذكر شده براي آسياب قهوه مقايسه قيمت آسياب قهوه را در نظر داشته باشيد. بخصوص گزينه خدمات پس از فروش و گارانتي بعد از عملكرد خوب دستگاه بسيار حائز اهميت هستند.

 دستگاه آسياب قهوه بزرگ

چرا بايد آسياب قهوه صنعتي ايراني بخريم؟ قيمت دستگاه آسياب قهوه بزرگ ايراني چقدر است؟ همانطور كه مي دانيد قيمت دستگاه آسياب قهوه بزرگ ايراني كمتر از برندهاي مشابه خارجي است. شايد اين تصور را داشته باشيد كه كيفيت اين گرايندرهاي صنعتي ايراني همانند برندهاي خارجي نيست! اما اين تصور اشتباه است! زيرا برخي از برندهاي ايراني توانسته اند عملكردي به مراتب بهتر از برندهاي خارجي داشته باشند به عنوان مثال يكي از آسياب هاي خوب و پرفروش ايراني كه توانسته همه فاكتورها را يكجا در كنار هم داشته باشد آسياب قهوه يوكار است. اين آسياب با داشتن تيغه هاي عالي و آسياب يكدست با قابليت آسياب قهوه ترك، فن خنك كنندگي، عدم پرتي قهوه و داشتن خدمات پس از فروش و گارانتي يكي از بهترين آسياب قهوه ايراني است.

چرا لازم است يك آسياب قهوه (بهتر) بخريم؟

اگر دوست داريد يك فنجان قهوه با طعمي بهتر نوش جان كنيد بايد به فكر خريد آسياب قهوه باشيد. شايد هم وقتش رسيده به دنبال ارتقا آسياب قهوه خود باشيد. دلايل مهمي كه مي تواند شما را به داشتن يك آسياب قهوه بزرگ  حرفه اي ترغيب كند. بخصوص زماني كه در اين حرفه مشغول به كار هستيد و يا دوست داريد به صورت حرفه اي قهوه درست كنيد.

  •  قهوه آسياب شده‌اي كه خريداري مي كنيد خوب نيست

بر كسي پوشيده نيست كه آسياب هايي كه خريداري مي كنيد مدت ها قبل، آسياب شده اند و احتمالاً بيات شده اند. از اين رو شما طعم و مزه واقعي قهوه را متوجه نمي شويد. شايد باورش سخت باشد اما دقيقه هم مي تواند روي طعم و مزه تاثير بگذارد به عنوان مثال قهوه اي كه 10 دقيقه قبل آسياب شده باشد با قهوه اي كه همين الان آسياب شده تفاوت دارد. علاوه بر اين انتخاب نوع قهوه بر عهده شما نيست و شما حق انتخاب نداريد! اين در حالي است كه در صورت داشتن گرايندر قهوه شما مي توانيد بهترين برند قهوه را بدون ناخالصي خودتان تهيه كنيد.

  • اندازه آسياب مناسب براي خودتان

يكي از مهم ترين گزينه هاي دم كردن قهوه به صورت حرفه اي داشتن آسياب مناسب با اندازه مشخص است. آسياب هايي كه از مغازه خريداري مي كنيد ممكن است بيش از اندازه درشت يا ريز باشند. اين مساله مي تواند روي دستگاه قهوه ساز و طعم قهوه شما تاثير بگذارد. بسياري از گرايندرهاي قهوه نمي توانند آسياب قهوه ترك را داشته باشند. آسياب هاي قهوه يوكار در همه مدل هاي خود، حتي مدل خانگي اين قابليت را به خوبي دارد.

  •  صرفه جويي اقتصادي بخصوص براي كافي شاپ

تصور كنيد شما كافي شاپ يا رستوران و ... داريد و داراي چندين دستگاه مختلف هستيد از جمله : وي شصت،  فرانسوي و يك ماشين اسپرسو، يك فرنچ‌پرس. حالا بايد براي هر كدام از اين دستگاه ها جداگانه آسياب قهوه مخصوص به خود تهيه كنيد اين در حالي است كه مي‌توانيد فقط با خريداري يك بسته قهوه خوب با گرايندر خودتان هر ميزان آسياب با درجه خاص داشته باشيد!

  •  رهايي از قهوه بي كيفيت و غير يكدست

اگر مي خواهيد يك قهوه حرفه اي داشته باشيد بايد در آسياب خود دانه هاي غير يكدست را حذف كنيد. زيرا اين دانه ها منجر به طعم قهوه بد مي شوند. اين تنها در زماني ممكن است كه شما يك اسياب خوب  داشته باشيد تا بتوانيد همه دانه ها را به صورت يكدست و متوازن خرد كنيد. د رغير اين صورت همين ناترازي مي تواند طعم قهوه را ترش و يا تلخي قهوه را افزايش دهد.

d8_pwl6.jpg

خريد آسياب قهوه صنعتي

داشتن و خريد گرايندر قهوه براي هر كسب و كاري كه با دانه هاي قهوه و قهوه آسياب شده ارتباط  دارد ضروري است. از كافي شاپ هايي كه روزانه مقدار زيادي قهوه تازه مي فروشند، تا قهوه فروشي ها و يا افرادي كه براي نياز خودشان قهوه درست مي كنند.

با توجه با موارد ذكر شده براي انتخاب بهترين قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي بزرگ  توصيه مي شود از بهترين برندهاي ايراني استفاده كنيد تا در صورت مشكل به راحتي بتوانيد با كمترين هزينه آن را رفع كنيد. اما شايد بپرسيد آيا آسياب قهوه صنعتي ايراني با همه اين فاكتورها وجود دارد؟ آيا آسياب هاي قهوه ايراني قابل رقابت با برندهاي خارجي هستند؟ درجواب بايد گفت: بله!

بعضي از برندهاي ايراني همانند آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي يوكار در بازار هستند كه توانسته اند همه فاكتورهاي خوب را يكجا داشته باشند. همچنين آسياب قهوه يوكار با داشتن گارانتي، نماينده  و خدمات پس از فروش در سراسر كشور توانسته رضايتمندي مشتريان زيادي را در كارنامه خود داشته باشد. براي مشاهده مشخصات فني اين محصول و يا  قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي  مي توانيد با سرچ همين كلمه (آسياب قهوه صنعتي يوكار)  دراينترنت به صفحه مربوطه آن وارد شويد. همچنين اين مجموعه توانسته در زمينه توليد آسياب قهوه نيمه صنعتي هم پيشرو باشد. قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار كمي ارزان تر از مدل صنعتي آن مي باشد اما از نظر عملكرد نسبت به مدل صنعتي كاملاً يكسان است.

منبع: https://cafehdanesh.com/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%a8-%d9%82%d9%87%d9%88%d9%87-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa%db%8c-%d8%a8%d8%b2/